POVRATNIK Anđušić opet u Partizanu, još dva igrača na pragu crno-belih!

Izvor: Blic, 09.Okt.2015, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POVRATNIK Anđušić opet u Partizanu, još dva igrača na pragu crno-belih!

Košarkaš Danilo Anđušić potpisao je ugovor sa Partizanom do kraja sezone, saznaje "Blic".

Anđušić neće moći odmah da debituje, već za sedam dana, a u ponedeljak bi trebalo da na probu dođe Dino Murić, brat Eda Murića. Ovaj momak je od 2010. godine nosio dres ljubljanske Olimpije, sa kojom je tri puta osvojio Kup Slovenije uz jedan Superkup, a mogao bi da zaigra sa bratom, koji se oporavlja od povrede i odavno je ljubimac "grobara".

Uz sve to, privode se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kraju pregovori sa Kevinom Džonsom, krilnim centrom koji se i prošlog leta pominjao kao pojačanje. On ima rok do subote da se izjasni o ponudi rukovodstva Partizana.

On je pokušao da se nametne u NBA Letnjoj ligi kao član Milvokija, ali nije želeo da prolazi kroz veteranske kampove, što je učinio prošle godine u Nju Orleansu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan: Anđušić potpisao, Murić na probi, Džons u subotu odlučuje

Izvor: Blic, 09.Okt.2015

Košarkaš Danilo Anđušić potpisao je ugovor sa Partizanom do kraja sezone, saznaje "Blic"...Dolazak Anđušića mogao je da se nasluti, dugo je trenirao sa crno-belima, ali neće moći odmah da debituje, već za sedam dana. U subotu će crno-beli bez njega gostovati Igokei, u 5. kolu Partizan će...

Nastavak na Blic...

PROBLEMI: Anđušić potpisao, ali ne može još da debituje; Džonsu dat rok da odluči

Izvor: HotSport.rs, 09.Okt.2015

Košarkaški klub Partizan u hodu kompletira tim i “krpi rupe” tamo gde je potrebno kako bi ekipa bila konkuretna sada u ABA ligi, a kasnije i u Košarkaškoj ligi Srbije.. . Kao što smo tokom dana objavili Danilo Anđušić je potpisao ugovor sa klubom, ali neće moći odmah da pomogne svom novom/starom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.