Izvor: HotSport.rs, 23.Okt.2015, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOVO PREOKRET: Ko će biti novi sportski direktor Partizana? (ANKETA)

Iako je Ivica Iliev sinoć gostujući na RTS-u nagovestio da će on biti novi sportski direktor crno-belih, drugo ime je u planu crno-belog rukovodstva.

Razne priče mogle su da se čuju na stadionu u Humskoj tokom duela crno-belih protiv Atletik Bilbaa. Poslednjih dana aktuelizovano je pitanje novog sportskog direktora kluba, a kao glavni favorit glasio je Ivica Iliev.
Posebno nakon njegovog gostovanja na RTS-u u kom je indirektno potvrdio da će mu baš to biti >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << poklon za 35. rođendan koji uskoro sledi. Međutim, ‘Mondo’ ovog jutra prenosi informaciju da to neće biti Iliev, već njegov saigrač iz generacije 2003/2004 kada je Partizan prvi put ušao u Ligu šampiona.
U pitanju je Damir Čakar, čuveni ‘bombarder’ koji se pre Ilieva spominjao kao glavni kandidat za ovu funkciju. Iako nikada nije obavljao tu funkciju, kao ni Iliev, ‘borba’ između dva nekadašnja saigrača će se nastaviti, a odgovor bismo mogli da dobijemo vrlo brzo.
Šta vi mislite?
Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll. The post PONOVO PREOKRET: Ko će biti novi sportski direktor Partizana? (ANKETA) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.