PL - Prštalo na Gudisonu, konačno pravi Everton! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2019, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - Prštalo na "Gudisonu", konačno pravi Everton! (video)

Slamka spasa za Marka Silvu.

Fudbaleri Evertona prekinuli su niz od četiri vezana poraza u Premijer ligi, kako su kod kuće slavili protiv Vest Hema sa 2:0 (1:0).

Poveli su u 17. minutu, nekoliko sjajnih driblinga je pred golom gostiju napravio Bernard, čini se i da je odbrana "Čekićara" morala bolje da reaguje, ali je Brazilac na kraju uspeo da ugura loptu u mrežu rivala za 1:0.

Nastavio je domaćin da preti, igrao se 23. minut kada je Ričarlison >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz dobre pozicije tukao pored desne stative, da bi tri minuta kasnije Volkot oprobao svoj udarac iz udaljenosti, ali je Roberto Himenez uspeo da interveniše.

Na startu drugog dela novi gol za Everton, ali ga sudija Tirni poništava zbog ofsajda.

Videli smo jednu priliku i za goste u 51. minutu, tukao je Fornals, ali je lopta otišla pored gola "Karamela".

A onda, 65. minut, Tio Volkot sjajno šutira sa ivice kaznenog prostora i pogađa prečku!

Mogao je sve dileme da otkloni Aleks Ivobi u 77. minutu, izbio je sam pred Himeneza, ali je šutirao ravno u iskusnog španskog golmana, koji je intervenisao i loptu poslao u korner.

Iz kornera je Everton došao do gola preko Mine, ali ga je sudija Tirni odmah poništio zbog navodnog faula. OVDE pogledajte tu situaciju.

A onda, nakon velikog broja propuštenih prilika za fudbalere Evertona, Vest Hem je imao odličnu šansu nakon kornera.

Najpre je Aler tukao glavom, ali je bio izblokiran, lopta se ipak odbila do Diopa, koji je uspeo da uhvati volej, ali je Pikford sjajno intervenisao i sačuvao mrežu.

Sve je postalo jasno u drugom minutu nadoknade, kada je sjajan gol sa ivice kaznenog prostora postigao Gilfi Sigurdson. Najpre je "prodao" lažnjak čuvaru i namestio loptu na desnu nogu, a onda uputio neodbranjiv udarac ka golu rivala, 2:0 i pobeda ekipe iz Liverpula.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Everton konačno pobedio

Izvor: RTS, 19.Okt.2019

Fudbaleri Evertona savladali su na svom terenu ekipu Vest Hema sa 2:0 i prekinuli niz od četiri poraza u Premijer ligi. . Ekipa Evertona savladala je Vest Hem sa 2:0, u prvoj utakmici deveog kola Premijer lige, a "karamele"...

Nastavak na RTS...

PL Rusije - Zenit brojao do šest, Dzjuba nosi loptu kući (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2019

U okviru 13. kola ruske Premijer lige aktuelni šampion je upisao ubedljiv trijumf...Fudbaleri Zenita iz Sankt Petersburga slavili su kod kuće protiv Rostova rezultatom 6:1 (3:0)...Igrao se 14. minut kada su poveli sa bele tačke, strelac je bio Dzjuba...Samo šest minuta kasnije korpulentni napadač...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.