PL - Čelsi slavio na Vikaridž Roudu! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2019, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - Čelsi slavio na "Vikaridž Roudu"! (video)

Lampardovi puleni pokazali odličnu igru.

Golovima Abrahama i Pulišića "plavci" stigli do pete pobede zaredom u Premijer ligi i trećeg mesta na tabeli (2:1).

Gosti su počeli furiozno i poveli već do pet minuta kada Temi Abraham koristi odličnu asistenciju Žoržinja i prebacuje loptu preko Fostera.

Golman Foster je imao danas pune ruke posle, engleski golman je u par navrata odlično reagovao posle šuteve ofanzivaca Čelsija, posebno Mejsona Maunta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji u jednoj prilici pogađa i prečku.

Drugo poluvreme je bilo slično prvom delu igre, gosti dominiraju i u 55. minutu stižu do 2:0. Abraham je poslao oštru loptu sa desnog boka, Pulišić koristi asistenciju Engleza i udvostručava prednost Čelsija.

Ipak "stršljenovi" se ni predavali, posle jednog solo prodora Delofeua domaći tim dobija penal posle VAR pregleda. Žoržinjo je sapleo Španca koji je kasnije i sam realizovao najstrožu kaznu. Igrao se 80. minut, 2:1.

Ovim rezultatom se i završio meč, Čelsi je upisao petu pobedu zaredom u PL.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Čelsi želi da dovede svog najskupljeg "navijača"?

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2019

Lampardov tim nastavlja sa uspesima..."Plavci" su večeras odigrali odličan meč na "Vikaridž Roudu" gde su savladali Votford rezultatom 2:1. Igrači Čelsija su zaslužili i koji pogodak više, ali je Ben Foster na golu domaćina skidao nemoguće šuteve...Ovo je bila peta uzastopna pobeda "plavaca"...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.