Čelsi želi da dovede svog najskupljeg navijača?

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2019, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi želi da dovede svog najskupljeg "navijača"?

Lampardov tim nastavlja sa uspesima.

"Plavci" su večeras odigrali odličan meč na "Vikaridž Roudu" gde su savladali Votford rezultatom 2:1. Igrači Čelsija su zaslužili i koji pogodak više, ali je Ben Foster na golu domaćina skidao nemoguće šuteve.

Ovo je bila peta uzastopna pobeda "plavaca" u Premijer ligi, trenutno se nalaze na trećoj poziciji makar do sutrašnjeg meča Lestera. Mnogi su nagovešavali da će ovo biti jedna od lošiji sezona kluba sa "Stamford >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Bridža" zbog dobro poznatih transfer problema, ali Lampard za sada ne staje.

Engleski mediji pišu kako se planiraju velika pojačanja na naredno leto, Čelsi je da kažemo "uštedio" tokom ovog jula i avgusta tako ne bi iznenadilo ukoliko "plavci" dobrano odreše kesu naredne godine.

Piše se o kupovini Džejdana Sanča koji igra odlično za Borusiju Dortmund u Bundesligi već treću sezonu od kada je napustio mlađe selekcije Mančester sitija. Sančo se u prošlosti izjašnjavao kao navijača Čelsija, ali bi za dolazak trenutno najskupljeg tinejdžera trebalo dobrano otvoriti novčanik.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.