PARTIZANOV KADAR BROJNIJI: Neočekivani POTPIS u Humskoj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2020, 12:52

PARTIZANOV KADAR BROJNIJI: Neočekivani POTPIS u Humskoj!

Crno-beli sve brojniji.

U iščekivanju "bombastičnih" pojačanja, Partizan je završio još jedan potpis, sa zalogom za budućnost. Kako je najavio trener Savo Milošević, očekuje se dolazak još jednog ili dva zvučna imena, a sada je paraf stavio dečak od koga se očekuje da krene putem Filipa Stevanovića, Strahinje i Lazara Pavlovića...

Prvi profesionalni ugovor u karijeri potpisao je Đorđe Petrović, momak rođen 2003. godine koji igra na poziciji veziste >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i radiće pod nadzorom Nenada Brnovića. Ovaj perspektivni tinejdžer se obavezao na trogodišnju vernost Parnom valjku.

Od Petrovića se očekuje da krene stopama nešto starijih vršnjaka, koji su ovog leta na pripremama sa prvim timom. Pored već osvedočenih prvotimaca Filipa Stevanovića, Lazara Pavlovića, Nikole Štulića, Aleksandra Popovića, za svoje mesto pod suncem bore se i Nemanja Jović, Savo Arambašić, Nikola Čolić, Uroš Knežević, Denis Stojković...

Nema izbora za Mančester Junajted – ako želi u Ligu šampiona mora da pobeđuje. A večeras (21.15) gostuje Kristal Palasu, koji je u lošoj formi i jedva čeka kraj sezone. Dvojka je 1,35, a pobeda Junajteda bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kristal Palas – Mančester Junajted.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Alis Gudvin, supruga Džermejna Penanta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.