PARTIZANOV APEL NAVIJAČIMA: Dođite da PODRŽIMO Orlove! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2017, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZANOV APEL NAVIJAČIMA: Dođite da PODRŽIMO Orlove! (VIDEO)

Utakmica Srbija - Gruzija se igra u ponedeljak (20.45).

Posle crno-belih sa Banovog Brda i srpski šampion sa Topčiderskog, poslao je poruku podrške reprezentaciji Srbije, uoči odlučujućeg meča za plasman na Mondijal.

KRCATA MARAKANA! Orlove čeka OGROMNA podrška, nećete verovati koliko karata je već prodato (FOTO)

TOŠIĆ ISKREN DO KOSKE: Samo zbog NJEGA sam se vratio u Humsku (FOTO)

Orlovi u ponedeljak (20.45) na stadionu "Rajko Mitić" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dočekuju Gruziju i pobedom obezbeđuju odlazak na Svetsko prvenstvo, a u Partizanu su odlučili da na sledeći način pokažu lojalnost prema otadžbini. U ime igrača, navijačima crno-belih obratio se povređeni prvotimac i povremeni reprezentativac Srbije Zoran Tošić, koji poziva publiku da se ujedini i pokaže kako se navija.

GVINEJA PRETRPELA KATASTROFU: Suma bio u centru pažnje (VIDEO)

Srbija je u prethodnom meču poražena u Austriji (2:3) i dovela u pitanje odlazak na Mondijal.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.