Izvor: HotSport.rs, 01.Jul.2015, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN STARTOVAO POBEDOM U SLOVENIJI: Prvenac Božinova za pad ‘rudara’!

U prvoj proveri na pripremama u Sloveniji, Partizan je sa minimalnih 1:0 savladao Rudar iz Velenja.

Crno-beli su bili bolji rival, stvorili su više šansi, ali su samo jednu pretvorili u gol. To je u 27. minutu učinio Valeri Božinov. Zoran Milinković je utakmicu počeo u sledećem sastavu Živković – Vulićević, Ilić, Ostojić, Petrović – Jevtović, Brašanac, Trujić, Babović, Ninković >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << – Božinov, a igrali su još Kljajić, Bandalovski, Bogosavac, Ilić, Petrović, Ćirković, Lukić, Marinković i Kojić.
Partizan sledeću proveru ima 4. jula protiv Tereka iz Groznog.
The post PARTIZAN STARTOVAO POBEDOM U SLOVENIJI: Prvenac Božinova za pad ‘rudara’! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

PRVENAC BUGARINA: Božinov sa penala doneo pobedu Partizanu protiv Rudara

Izvor: Kurir, 01.Jul.2015

Utakmica je odigrana na stadionu FK Brunšvik pred oko 100 gledalaca..Fudbaleri Partizana savladali su Rudar iz Velenja sa 1:0 (1:0) u prvoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Sloveniji...Jedini strelac za crno-bele bio je Valeri Božinov u 27. minutu...Partizan je meč započeo u sastavu: Živković...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.