Izvor: HotSport.rs, 12.Feb.2015, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN SE POJAČAO: Litvanac menja Škuletića u napadu? (VIDEO)

Kako ekskluzivno saznaje Mocartsport, Partizan je pronašao zamenu za Petra Škuletića. Reč je o 25-godišnjem Litvancu Dejvidasu Matulevičijusu.

On trenutno nastupa za rununski klub Panduri, ali kako mu u junu ističe ugovor crno-beli će platiti simbolično obeštećenje. Matulevičijus je član rumunskog tima od 2012. godine i na 59 utakmica je postigao 22 gola. Visok je 192 cm i u karijeri je igrao za Interas, Viljnus, Odru, Žalgiris, Karakoviju i Panduri. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Član je litvanske reprezentacije za koju je odigrao 18 utakmica i postigao je pet golova.
Prelazni rok u Srbiji se završava sutra u ponoć, te ća Partizan morati brzo da reaguje. Novac nije problem, pošto će crno-beli od prodaje Petra Škuletića inkasirati četiri miliona evra.

hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Litvanac zamena za Škuletića?

Izvor: B92, 13.Feb.2015, 09:40

Fudbalski klub Partizan zamenu za Petra Škuletića pronašao je u litvanskom reprezentativcu Dejvidasu Matilevičijusu, prenose „Večernje novosti“...Škuletić je posle višenedeljnih spekulacija u četvrtak prešao u moskovsku Lokomotivu za četiri miliona evra, a pre njega ’crno-beli’ su...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.