PARTIZAN: Bez Božinova, ali i Vlahovića!

Izvor: Mondo, 28.Jan.2017, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN: Bez Božinova, ali i Vlahovića!

Marko Nikolić na drugi deo priprema na Kipru vodi 28 igrača (trojica golmana), ali na spisku nema Valerija Božinova i Dušana Vlahovića.

Foto: MN Press

Posle Slovenije, Partizan se od nedelje/ponedeljka seli na Kipar, gde će mu do 12. februara baza biti u Limasolu.

Na sajtu Partizana objavljen je spisak igrača koje će trener Marko Nikolić voditi, a na njemu nema dvojice napadača - Valerija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Božinova i, iznenađujuće, Dušana Vlahovića. Na spisku su 25 igrača i trojica golmana, s tim što će se Nemanja Miletić i Marko Jevtović pridružiti kasnije zbog obaveza prema A selekciji Srbije.

Za Božinova je, manje-više, bilo očekivano da neće ići. Njemu na leto ističe ugovor i ovo je poslednji trenutak da ga Partizan proda i na njemu nešto zaradi.

Nekadašnji napadač Juventusa, Lećea, Mančester sitija, Fiorentine... došao je u Partizan u junu 2015. i ugovor mu važi do leta 2017.

Na sajtu Partizana, međutim, nema obrazloženja zašto  među putnicima nema mladog napadača Dušana Vlahovića, za koga, prema pisanju medija, postoji interesovanje Sampdorije.

Najmlađi profesionalac u istoriji Partizana, ujedno i najmlađi strelac u istoriji kluba, potpisao je profesionalni ugovor 12. februara 2016. godine.

EVO SPISKA (PREMA SAJTU PARTIZANA):

- Golmani: Kljajić, Nemanja Stevanović i Jovičić;

- Defanzivci: Bogosavac, Vulićević, Miletić (dolazi kasnije po povratku iz SAD), Radin, Ostojić, Milenković, Ćirković, Mohamed Munir, Bošnjak;

- Vezisti: Everton, Jevtović (dolazi kasnije po povratku iz SAD), Ilić, Kosović, Marjanović, Damnjanović, Leonardo, Mihajlović, Stevanović, Janković, Đuričković;

- Napadači: Tavamba, Đurđević, Jovanović, Đilas, Petrov.

Povezane vestiNikolić o Đuričkoviću: Uradio je sve, od A do ŠPartizan NE pregovara sa Portugalcem

 Stručni štab Partizana predvideo je da u tih 13 dana boravka odradi minimum 15 treninga i odigra 6 test mečeva. Dogovoreni su i protivnici, osim za 6. februar, kada je bio predviđen meč sa Apoelom, ali će ga verovatno zameniti neki ukrajinski ligaš.

Prema sadašnjem rasporedu, ovo će biti protivnici:

- 2. februara 2 meča: protiv poljske Korone i nemačkog Kickers Ofenbacha;

- 4. februara protiv litvanskog Atlantasa;

- 6 februara protiv jednog ukrajinskog ligaša;

- 8. februara protiv Levskog iz Bugarske;

- 11. februara protiv ruskog Urala kao generalna proba za početak prolećne sezone.

Satnice početaka mečeva jošk nisu potvrđene, ali prema najavama Marka Nikolića, verovatna satnica je 16 časova, a 2. februara kada se budu igrala 2 meča satnice su 11 i 17 časova (sva vremena su lokalna).

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.