Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2023, 15:53

PANTER SRUŠIO REKORD KECMANA: Kapiten UŠAO U ISTORIJU Partizana!

Crno-beli jure još jedan, evroligaški...

Kapiten Partizana Kevin Panter je na utakmici sa Armanijem iz Milana, prešao visoku cifru od 700 poena u Evroligi. Ovaj poduhvat je pošao za rukom samo nekolicini igrača u istoriji crno-belih.

Američki "snajperista" je za samo 45 mečeva stigao do te brojke i apsolutni je rekorder kada se radi o igračima Partizana.

Prethodno je Dušan Kecman odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 71 meč da bi stigao do pomenute brojke, a Urošu Tripkoviću 81 utakmica.

Nije to sve kada se radi o statističkim detaljima koji su vezani za Partizan.

Naime, crno-beli su u 6 uzastopnih utakmica Evrolige imaju makar 60% šuta za dva poena, što je zaista impresivno, imajući u vidu da je jedino Fenerbahče sa sedam uzastopnih ispred njih.

Turski tim je u sezoni 2020-21 vezao sedam utakmica, a Partizan će imati priliku da sustigne taj rekord u meču protiv Žalgirisa u Kaunasu. Taj meč je na programu u petak (14.12) od 19 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PANTER NASTAVLJA DA DOMINIRA: Kevin ovim nadmašio Kecmana i Tripkovića

Izvor: HotSport.rs, 10.Dec.2023

Nastavlja da pomera granice. Kapiten Partizana Kevin Panter nedavno je prešao cifru od 700 poena u Evroligi, a igrača sa tim brojkama u crno-belom dresu nije bilo mnogo. Amerikanac je za samo 45 mečeva stigao do te brojke i apsolutni je rekorder kada se radi o igračima Partizana. Prethodno je Dušan...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.