Ovako je izgledao debitantski gol Robija Faulera (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2015, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je izgledao debitantski gol Robija Faulera (video)

Robi Fauler je ostavio veoma dubok trag u engleskom fudbalu, a na današnji dan davne 1993. godine je postigao svoj prvi gol za Liverpul.

Zanimljivo, na isti dan je rođen i Luis Nazario Ronaldo da Lima. Ima nešto u tom 22. septembru.

Jedan od "Spajs Bojsa", čovek koji je bio kontroverzan van terena, a "ubica" golmana na terenu, Robi Fauler, na današnji dan je postigao svoj prvi gol na zvaničnim utakmicama za Liverpul.

Tada je Liverpul pobedio Fulam rezultatom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 3:1, a nakon ovog gola Fauler je za ekipu Redsa postigao još 182 gola.

U sezoni 2000/01 Robi Fauler je bio jedan od najboljih igrača Liverpula u pohodu na čak tri trofeja - Kup Uefa, FA kup i Liga kup.

Evo kako je to bilo 1993. godine...

ON THIS DAY: In 1993, Robbie Fowler scored the first of 183 goals for Liverpool on his debut in a 3-1 win vs. Fulham pic.twitter.com/teVDDPWK36

— Squawka Football (@Squawka) September 22, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VREMEPLOV: Njega vole i navijači Barse i Reala, Milana i Intera! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Sep.2015

Na današnji dan, davne 1976. rodio se dečak koji će osamnaest godina kasnije početi da ispisuje istoriju fudbalske igre i postati jedan od onih igrača zbog kojih su se mnogi zaljubili u fudbal. Sinonim za najvažniju sporednu stvar na svetu – Luis Nazario de Lima Ronaldo!. .  . Fudbal je bio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.