Otišao Tuhel, odlazi i Obamejang

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2017, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otišao Tuhel, odlazi i Obamejang

Pjer Emerik Obamejang će skoro sigurno napustiti Borusiju iz Dortmunda.

Tomas Tuhel je otišao iz Dortmunda, iako je imao još godinu dana ugovora sa tim timom i iako je imao sasvim solidnu sezonu iza sebe u kojoj je uspeo da stigne do DFB Pokal kupa i do plasmana u grupnu fazu Lige šampiona kroz Bundesligu.

Izgleda da ovo nije jedini odlazak iz Borusije.

Naime, kako prenose francuski mediji, Pjer Emerik Obamejang je kupio kuću u Parizu, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << razlog je njegov prelazak u PSŽ!

Ovaj napadač se odavno već povezuje sa ovim klubom, ali i sa ostalim velikim timovima u Evropi, poput Arsenala, Barselone, Real Madrida, ali izgleda da će se konačno odlučiti za francuski šampionat.

Njegova cena je paprena, retki su klubovi koji bi mogli da je plate, a veruje se da će Dortmund zaraditi oko 60-70 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Hoće li neko moći da parira ovakvoj ponudi za Obamejanga?

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2017

Zar ste sumnjali da će oni imati najveću ponudu?..Pjer-Emerik Obamejang će i definitivno napustiti Borusiju Dortmund, a već je dobio prvu ozbiljnu ponudu...U istom danu kada je saopšteno da će Tomas Tuhel napustiti ''milionere'', i kada je otkriveno da je Obamejnag kupio kuću u Parizu nemački...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.