Osniva se nova regionalna košarkaška liga?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jun.2020, 21:23

Osniva se nova regionalna košarkaška liga?

Predsednik košarkaškog saveza Bugarske Georgi Gluškov saopštio je da postoji ideja o formiranju novog regionalnog takmičenja u kome bi učesnici bili klubovi iz Srbije, Makedonije, Grčke i Bugarske.

Pre izvesnog vremena pokrenuta je ideja o ligi Bugarske i Makedonije, a kako prenose mediji, postoji mogućnost da se u to takmičenje uključe i ekipe iz Srbije i Grčke.

Gluškov je naveo da je će 15. jula biti poznato da li će doći do ogranizacije ovog takmičenja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

ABA liga dobija rivala na Balkanu, u igri i naši klubovi!

Izvor: Sportske.net, 01.Jun.2020

Šta se sprema?..Predsednik Košarkaškog saveza Bugarske Georgi Gluškov otkrio je zanimljiv plan o potencijalnoj novoj regionalnoj ligi na Balkanu...On je za medije u svojoj zemlji izjavio da je u planu formiranje novog regionalnog takmičenja, u kom će učestvovati klubovi iz Srbije, Severne Makedonije,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.