Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2021, 14:35

Orlovi u slobodnom padu, imperativ tri boda protiv novajlije

Superliga Turske: Bešiktaš posle tri vezana poraza u prvenstvu dočekuju Giresuna. Domaćin opet nekompletan, ali u sastavu biće perjanice - Pjanić, Larin, Batšuaji...

Šta se dešava sa šampionom Turske? Bešiktaš je pre početka sezone bio glavni favorit za odbranu trona. Dovedena su zvučna pojačanje iz Čelsija i Barselone, Miši Batšuaiji i Miralem Pjanić, ali očajna forma Orlova. Crno-beli su tek deveti, imaju tri vezana poraza, odnosno četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u poslednjih pet kola.

Lider Trabzon je pobegao 13 bodova, pa je tim iz Istanbula pod imperativom pobede u današnjem 14. meču šampionata sa novajlijom u Superligi, Giresunom (17.00). Gosti su na prvom mestu iznad zone ispadanja, a najnefikasniji je tim u ligi, sa samo osam golova na 13 mečeva.

17.00: (1,62) Bešiktaš (3,80) Giresun (5,80)

Trener Sergen Jaldžin je pod pritiskom javnosti i milionske armije navijača nezadovoljnih rezultatima u prvoj trećini prvenstva. Crno-beli su očajni i u Ligi šampiona, imaju svih pet poraza. U sredu su izgubili na Vodafon areni od Ajaksa (1:2).

--------------------------------

Sve utakmice šampionata Turske možete da gledate uživo na portalu mozzartbet.com. Dovoljno je samo da budete registrovani, a registracija je besplatna.

---------------------------------

Orlovi će i danas biti oslabljeni. U konkurenciji za tim nisu Fabris N‘Sakala, Serdar Sači, Ridvan Jilmaz i Salih Udžan. Belgijski napadač Batšuaji se oporavio od povrede. Pojačanje iz Čelsija (pozajmica na godinu dana) sa četiri gola je najbolji strelac tima. Fali šampionu golgeterski učinak Kanađanina Kajla Larina iz prošle sezone. Za goste neće igrati samo Brazilac Daglas.

Bešiktaš je dobar domaćina, pobedio je pet od sedam mečeva na svom stadionu. Poražen je od lidera Trabzona (1:2) pred reprezenzativnu pauzu početkom meseca. Giresun ima samo jedan trijumf na šest mečeva, ali je tri duela bez poraza van svog stadiona. Sakupio je pet bodova na prethodne tri utakmice na gostovanjima.

---------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

----------------------

TURSKA 1 – 14. KOLO

Petak

Bašakšehir - Altaj 0:0

Adana Demir - Kasimpaša 0:0

Subota

Antalija - Alanja u toku

14.00: (2,40) Rize (3,30) Kajzeri (3,00)

17.00: (1,62) Bešiktaš (3,80) Giresun (5,80)

Nedelja

11.30: (2,75) Gazijantep (3,10) Konja (2,70)

14.00: (2,95) Karagumruk (3,35) Trabzon (2,40)

14.00: (2,45) Sivas (3,20) Hataj (3,00)

17.00: (4,90) Malatija (3,60) Galatasaraj (1,75)

Ponedeljak

18.00: (3,60) Geztepe (3,45) Fenerbahče (2,05)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Bešiktaš ide nizbrdo bez kočnice: Katastrofa protiv Giresuna (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2021

Crno-beli izgubili 0:4 kod kuće..Našao se Bešiktaš pred imperativom pobede, a zapravo je doživeo (novu) katastrofu! Dočekali su crno-beli Giresun i uspeli da izgube sa 0:4 (0:1). Sigurno će navijači Bešiktaša biti besni posle ovakvog ishoda....Tražiće se "glave", a ako može bilo kakva olakšavajuća...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.