Omladinci Zvezde i kadeti Partizana slavili u večitom derbiju

Izvor: Kurir, 09.Sep.2012, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omladinci Zvezde i kadeti Partizana slavili u večitom derbiju

U dva večita derbija mlađih kategorija Crvena zvezda i Partizan ostvarili po jednu pobedu

U derbiju Omladinske lige Srbije Crvena zvezda savladala je Partizan sa 3:2. Utakmica je igrana na pomoćnom terenu iza južne tribine stadiona Crvene zvezde bez prisustva >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << publike jer je domaćin kažnjen zbog incidenta na meču sa Vojvodinom kada su napadnuti igrači iz Novog Sada.

Golove za pobedničku ekipu postigli su Stefan Čikić (dva) i Veljko Simić, a strelci za crno-bele bili su Ilić i Nemanja Jakšić (autogol).

Ovo je Crvenoj zvezdi prva pobeda ove sezone, jer su u prva tri kola ostvarili jedan remi i dva poraza, dok je Partizan posle tri pobede uknjižio i prvi poraz.

Večiti fudbalski derbi kadeta Crvene zvezde i Partizana pripao je crno-belima. Ekipa iz Humske slavila je kao gost rezultatom 1:0 (0:0), a jedini gol na utakmici postigao je kapiten Dušan Pantić u 52. minutu.

Meč je odigran na pomoćnom terenu stadiona Crvene zvezde, uz prisustvo nekoliko stotina navijača.

Kadeti Partizana imaju maksimalan učinak od tri pobede uz gol-razliku 8:0 (meč 3. kola protiv Teleoptika je odložen), dok je Crvena zvezda doživela i drugi poraz, uz jednu pobedu i nerešen rezultat.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Incident

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.