Olimpijakos dovodi rekordera Evrolige (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Feb.2018, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpijakos dovodi rekordera Evrolige (video)

Prvi trofej u sezoni su ispustili, ni u EL nisu na nivou iz prethodnih sezona, pa su rešili da pojačaju roster.

Ekipa Janisa Sferopulusa uskoro bi mogla da dobije veliko pojačanje.

Naime, pred vratima kluba iz Pireja nalazi se košarkaš Hjuston Roketsa Bobi Braun.

Iskusni 33-godišnji plejmejker ima veliko evropsko iskustvo, igrao je za Prokom, Aris, Oldenburg, Montepaski Sijenu i Bešiktaš, a najveći trag ostavio je u redovima tima iz Sijene, sa kojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je igrao i Evroligu.

On je u dresu Montepaskija ubeležio i rekord Evrolige po broju postignutih poena na jednoj utakmici, kada je u januaru 2013. godine ekipi Fenerbahčea ubacio 41 poen.

Braun je minulih godinu i po dana proveo u Teksasu igrajući za Hjuston Roketse, ove sezone je sakupio 20 nastupa, na terenu je provodio oko šest minuta u proseku, a beležio je 2,5 poena po utakmici.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično: Olimpijakos predstavio Bobija Brauna

Izvor: B92, 22.Feb.2018, 13:17

Američki plejmejker Bobi Braun zvanično je novo pojačanje Olimpijakosa, saopštio je klub iz Pireja. Olimpijakos je dobio veliko pojačanje u vidu Bobija Brauna, koji će na teren doneti pre svega veliko iskustvo (33g), ali i kvalitet.

Nastavak na B92...

Zvanično - Olimpijakos doveo veliko pojačanje (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2018

Kao što je i najavljeno, rekorder Evrolige nosiće dres ekipe iz Pireje do kraja sezone...Bobi Braun je novi košarkaš ekipe Olimpijakosa...Sve je i zvanično objavljeno, pa će bivši košarkaš Hjuston Roketsa do kraja sezone nositi boje viceprvaka Grčke...Olimpijakos ne pruža partije na koje smo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.