Izvor: MozzartSport.com, 02.Maj.2021, 19:29

Olakšanje u Parizu: Mbape će biti spreman za Siti

Francuski napadač je danas odradio individualni trening u sportskom centru Parižana

Brige će biti, ali će u Parizu moći nešto lakše da spavaju do utorka, jer će Kilijan Mbape po svemu sudeći ipak biti spreman za revanš meč polufinala Lige šampiona sa Mančester Sitijem.

Francuski napadač je prethodnih dana imao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << problema sa listom desne noge, zbog čega je propustio jučerašnji meč sa Lansom u prvenstvu. Međutim, kako piše francuski Parizijen, Mbape je danas bio u sportskom centru Pari Sen Žermena, gde je odradio lakši trening odvojeno od ekipe, čime je potvrdio da oporavak ide u pozitivnom smeru.

Bez ikakve dileme, Mbape će otputovati sa ekipom u Mančester, gde će u utorak odraditi poslednji timski trening, nakon kojeg će se definitivno znati da li je spreman da odigra čitavih 90 minuta.

Nakon jučerašnje pobede nad Lansom trener Svetaca Maurisio Poketino je istakao kako veruje da će Mbape biti spreman revanš.

"Optimističan sam po pitanju Mbapea. Donećemo procenu u narednim danima, ali mislim da će moći da igra", rekao je Poketino.

Mbape u prvom meču polufinala nije bio od velike pomoći svom timu, nije uputio nijedan udarac ka Edersonom golu i narodski rečeno “nije se video“, međutim, nema sumnje da bi prvak Francuske hendikepiran izostankom brzonogog Francuza.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

SJAJNA VEST ZA PARIŽANE: Nosilac ekipe ipak spreman za revanš?

Izvor: HotSport.rs, 02.Maj.2021

Zvezda ekipe iz Pariza verovatno će biti spremna za revanš polufinalnog meča Lige Šampiona. Francuski napadač danas je odradio lakši individualni trening u sportskom centru Parižana, prenosi francuski Parizijen. Mbape je u prethodnim danima osetio bol u predelu lista desne noge te je propustio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.