Odbojkašice u ponedeljak na provj prozivci

Izvor: Beta, 11.Avg.2010, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice u ponedeljak na provj prozivci

BEOGRAD, 11. avgusta 2010. (Beta) - Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije u ponedeljak, 16. avgusta počeće pripreme za Svetsko prvenstvo u Japanu, a selektor Zoran Terzić na prvu prozivku u Beogradu pozvao je 17 igračica.

Srbija će u Beogradu biti do 20. avgusta, kada će otputovati u Sloveniju, na Roglu, gde će se pripremati do 6. septembra. Reprezentacija Srbije će na Svetskom prvenstvu u Japanu, koje će se održati od 29. oktobra do 14. novembra, igrati u Grupi A.

Prvi meč sa Kostarikom zakazan je za 29. oktobar, drugi sa Poljskom dan kasnije, a treći sa Peruom, 31. oktobra. Potom sledi slobodan dan, pa dueli sa Alžirom i Japanom.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Okupljanje odbojkašica u ponedeljak

Izvor: B92, 11.Avg.2010

Ženska seniorska reprezentacija Srbije u ponedeljak će početi pripreme za Svetsko prvenstvo u Japanu...Selektor nacionalnog tima Zoran Terzić je prozivku zakazao za 13 časova u beogradskom hotelu "M", a na pripreme je pozvao 17 igračica...Seniorke Srbije 20. avgusta putuju u Sloveniju, na Roglu,...

Nastavak na B92...

Odbojkašice u ponedeljak na prvoj prozivci

Izvor: GoSerbia.com, 11.Avg.2010

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije u ponedeljak, 16. avgusta počeće pripreme za Svetsko prvenstvo u Japanu, a selektor Zoran Terzić na prvu prozivku u Beogradu pozvao je 17 igračica.

Nastavak na GoSerbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.