Odbojkašice najavile nastavak pobedničkog niza

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Jun.2011, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice najavile nastavak pobedničkog niza

Posle šest kola Srbija ima svih šest pobeda uz 17 osvojenih bodova. Da će nastaviti pobednički niz najavljuju i odbojkašice Srbije. Ovog vikenda gostuju Francuskoj pa će to biti prilika da načine odlučujući korak ka plasmanu na finalni turnir.
Tehničar reprezentacije Maja Ognjanović, koja se nije dovoljno oporavila od povrede, najavila je da će naše najbolje odbojkašice pokušati da ostvare trijumf u oba meča.
– Nisam u potpunosti spremna, imala sam nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << treninga sa ekipom i mislim da ću moći da budem u timu na bar jednom meču. Očekujem dobru igru i u ovom trenutku nije bitno da li ćemo ostvariti maksimalnu pobedu - rekala je Ognjenović.
Selektor Zoran Terzić odlučio je da Ognjenović otputuje u Francusku, umesto Bojane Živković.
Tehničar Ana Antonijević očekuje da Srbija nastavi sa pobedama, iako su naše najbolje odbojkašice već obezbedile plasman na završni turnir Evrolige.
– Nadam se da ćemo obe utakmice odigrati na nivou i da se nećemo mučiti kao u prvom odmeravanju snaga. Trebalo bi da ispravimo greške i ponovimo igru iz poslednjeg susreta kada smo ubedljivo slavile - rekla je Antonijević.
Terzićeve izabranice savladale su prošlog vikenda u Subotici selekciju Francuske sa 3:0 (25:16, 25:16, 25:17), dok je u prvom meču bilo 3:2 za našu selekciju.
Utakmica Francuska - Srbija igra se sutra u Parizu sa početkom od 20.30 časova.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkašice očekuju nastavak pobedonosnog niza u Evroligi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2011

PARIZ -..Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije ići će na pobedu u duelima sa selekcijom Francuske, koji ih očekuju četvrtog vikenda A grupe Evrolige u petak i subotu u Parizu...Tehničar reprezentacije Maja Ognjanović, koja se nije dovoljno oporavila od povrede, najavila je da će naše najbolje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.