Odbojkašice Srbije počinju napad na evropski tron

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2023, 13:08

Odbojkašice Srbije počinju napad na evropski tron

Žele korak dalje ovaj put.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije danas od 17 sati protiv Ukrajine igra meč prvog kola grupe A na Evropskom prvenstvu u Gentu.

Što se tiče rasporeda u grupi, Srbija će 20. avgusta igrati protiv Slovenije, dan kasnije protiv Poljske, a četvrti meč na EP odigraće protiv Mađarske 23. avgusta, a onda 24. avgusta sledi duel sa domaćinom Belgijom.

Srbija je aktuelni vicešampion Evrope, pošto je 2021. godine u finalu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << EP u Beogradu poražena od Italije 3:1 u setovima.

Plasman u osminu finala EP izboriće po četiri reprezentacije iz svake grupe. Evropsko prvenstvo igra se u Belgiji, Nemačkoj, Italiji i Estoniji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.