Odbojkašice Srbije pobedom počele odbrani evropskog trofeja

Izvor: Beta, 23.Avg.2019, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice Srbije pobedom počele odbrani evropskog trofeja

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedom je danas počela odbranu titule šampiona Evrope.Srbija je rezultatom 25:17, 25:15 i 25:17 za 72 minuta igre pobedila Finsku u prvom meču Grupe A u Ankari.Najefikasnija u pobedničkom timu bila je Ana Bjelica sa 10 poena, dok je Tijana Bošković upisala šest.U selekciji Finske istakla se Pila Koronen Sa 12 poena.Pobeda selekcije Zorana Terzića nijednog trenutka nije dovodjena u pitanje, a selektor je priliku protiv Finske dao svim igračicama i svaka od njih je osvojila po makar jedan poen.Srbiju u nedelju od 16.00 očekuje meč drugog kola protiv Bugarske.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkašice Srbije pobedom počele odbranu evropskog trofeja

Izvor: Danas, 23.Avg.2019

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedom je danas počela odbranu titule šampiona Evrope. Članak Odbojkašice Srbije pobedom počele odbranu evropskog trofeja se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Šokantan start Bugarske, Hrvatice ispustile pobedu

Izvor: B92, 23.Avg.2019

Odbojkašice Francuske napravile su prvo veliko iznenađenje na Evropskom prvenstvu, dok su poraz na startu pretrpele Hrvatice...Francuskinje su počele Eurovolej pobedom nad favorizovanom Bugarskom sa 3-2 u setovima (25:15, 13:25, 25:15, 19:25, 15:13)...Bugarke su uspele da osvoje četvrti set i izjednače,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.