Odbojkašice Srbije bolje od Amerikanki

Izvor: RTS, 13.Jun.2018, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice Srbije bolje od Amerikanki

Odbojkašice Srbije savladale su u Santa Feu ekipu Sjedinjenih Američkih Država sa 3:1 u setovima, u meču petog vikenda Lige Nacija. Ovom pobedom srpski tim je obezbedio mesto na finalnom turniru.
Srpskim igračicama je ovo bila 10 pobeda u novoforniranom takmičenju, gde imaju i tri poraza i trenutno zauzimaju treće mesto.

Prvi deo igre bio je najneizvesniji, a više živaca i sreće u taj-brejku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << imale su izabranice Zorana Terzića, koje su slavile sa 30:28.
Drugi deo igre pripao je Amerkankama rezultatom 25:23, iako su Srpkinje vodile u većem delu seta.
Treći set doneo je znatno bolju i sigurniju igru našeg tima, koji ju je prtvorio u osvajanje istog sa 25:20, dok je četvrti završen sa 25:18.
Ovim trijumfom igračice Srbije obezbedile su plasman na finalni turnir Lige Nacija u kinskom Tjan Đinu. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.