Odbojkaši u trci za Fajnal siks

Izvor: Mondo, 16.Jun.2019, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši u trci za Fajnal siks

Treći vikend Lige nacija bio je pun pogodak za izabranike Vladimira Grbića.

"Na papiru" najlakša utakmica na turniru trećeg vikenda Lige nacija donela je sa sobom određena iskušenja, ali ih je reprezentacija Srbije uspešno prebrodila i nastup u portugalskom Gondomaru završila sa maksimalnim učinkom - tri meča, tri pobede!

U nedelju popodne savladana je selekcija Kine, koja je prethodno imala samo jednu pobedu iz osam utakmica, ali je odigrala motivisano i namučila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "orlove", naročito u drugom i trećem setu.

Na kraju ipak sigurna pobeda Srbije i osvojena tri boda - 3:1 (25:17, 25:22, 25:27, 25:18).

U meču za koji je bilo relativno teško "podići" se posle 3:2 protiv Brazila i Portugala prethodne dve večeri, najefikasniji u našem timu bio je Kujundžić sa 18 poena, dok su Okolić i Božidar Vučićević doneli po 11.

Srbija je ovog vikenda sa 2-4 popravila skor na 5-4 i u preostalih šest utakmica će se boriti za plasman na Fajnal siks Lige nacija, koji će početkom jula biti održan u Čikagu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.