Odbojkaši poraženi od Bugara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Sep.2009, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši poraženi od Bugara

ISTANBUL - U prvom kolu šampionata Evrope muška odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je danas u Istanbulu od Bugarske rezultatom 3:2 (21:25, 25:17, 19:25, 25:22, 15:11).

Ona je na startu Evropskog prvenstva, na kome gaji velike takmičarske ambije, doživela zasluženi poraz. I pored vođstva od 2:1, u setovima, selekcija Srbije pružila igru sa mnogo oscilacija i još više slabih mesta u timu.

Selekciji Srbije malo šta je polazilo za rukom. Bila je veoma slaba >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u prijemu servisa i na bloku, a ni u polju se nije posebno isticala. Osim tehničara Grbića i donekle blokera Dragana Stankovića, niko nije bio raspoložen za igru.

Veoma slab prijem servisa i napad , doprineli su da Bugarska koja je u svim tim elementima pružila solidnu partiju i iskazala više volje od branioca bronzane medalje sa prethodnog prvenstva u Rusiji.

Srbija sutra igra protiv Češke u drugom kolu grupe D, a u nedelju se sastaje sa Italijom.

U četvrtfinalnu grupu plasiraće se po tri prvoplasirana tima iz svake grupe.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.