Odbojkaši na EP bez povređenog Ivovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Avg.2017, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši na EP bez povređenog Ivovića

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić saopštio je danas spisak igraca za prvenstvo Evrope u Poljskoj na kojem definitivno nema Marka Ivovića.

Standardni reprezentativac povredio je skocni zglob pre nekoliko dana na prijateljskom meču sa Slovenijom i umesto njega putovaće "treći libero" Goran Škundrić, koji će po potrebi igrati i na poziciji primača.

Na Grbićevom spisku nalaze se:

Tehničari: Nikola Jovović, Maksim Buculjević. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Korektori: Aleksandar Atanasijević, Dražen Luburić.

Libera: Nikola Rosić, Neven Majstorović, Goran Škundrić.

Blokeri: Dragan Stanković, Marko Podraščaanin, Srećko Lisinac, Aleksandar Okolić.

Primači: Uroš Kovačević, Nemanja Petrić, Milan Katić.

Srbija igra u A grupi i na otvaranju šampionata, u četvrtak od 20.30 sati sastaće se protiv domaćina Poljske na Nacionalnom fudbalskom stadionu u Varšavi, a potom se seli u Gdanjsk, gde će dva dana kasnije odmeriti snage protiv Estonije (17.30), kao i protiv Finske 28. avgusta u istom terminu.

Prvoplasirane reprezentacije iz sve četiri grupe direktno će se plasirati u četvrtfinale, dok će drugoplasirane i trećeplasirane selekcije igrati u osmini finala.

Utakmice osmine finala i četvrtfinala igraće se u Krakovu i Katovicama, a polufinalni mečevi, kao i meč za treće mesto i finale u Krakovu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grbićev spisak za EP bez Ivovića: Ambicije ostaju iste

Izvor: N1 televizija, 21.Avg.2017

Selektor srpskih odbojkaša Nikola Grbić izrazio je nadu da će njegovi izabranici dati sve od sebe kako bi nadomestili izostanak Marka Ivovića sa Evropskog prvenstva, te da će prevazići neugodnu situaciju...Prvi trener najboljeg tima Srbije saopštio je spisak od 14 igrača na koje će računati...

Nastavak na N1 televizija...

Grbić odredio tim za Evropsko prvenstvo, bez Ivovića u pohod na medalju

Izvor: Vesti-online.com, 22.Avg.2017, 00:12

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić saopštio je danas spisak igrača za prvenstvo Evrope u Poljskoj na kojem definitivno nema Marka Ivovića...Standardni reprezentativac povredio je skočni zglob pre nekoliko dana na prijateljskom meču sa Slovenijom i umesto njega putovaće "treći...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.