Odbojkaši konačno napustili Istanbul

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jun.2016, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši konačno napustili Istanbul

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije otputovala je večeras (sreda, 29. jun) iz Istanbula za Teheran. Posle leta koji će trajati tri sata i 10 minuta avion sa odbojkašima će seleteti u glavni grad Irana.

Seniori Srbije, koji su u Istanbul sleteli sinoć (utorak, 28. jun) u 22.05 časova po našem vremenu, sat vremena posle terorističkog napada, iz aviona su izašli tek u u 1.25 časova posle ponoći po našem vremenu, a rano jutros po našem vremenu (4.15) stigli u hotel >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << „Meriot“ u Istanbulu.

Veliku pomoć srpskoj odbojkaškoj ekspediciji pružio je Zoran Marković, Generalni konzul Srbije u Istanbulu.

Odbojkaši Srbije konačno su tokom dana dobili informaciju o letu za Teheran, u koji će stići posle dva dana u odnosu na prvobitni raspored i plan leta.

Našu reprezentaciju od 1. do 3. jula očekuje turnir Svetske lige odnosno duelu sa domaćinom i selekcijama Argentine i Italije. Posle prva dva vikenda naša selekcija je i dalje neporažena, tj. sa šest pobeda je već tada obezbedila plasman na završni turnir u Katovicama.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

SVETSKA LIGA: Odbojkaši odleteli za Teheran

Izvor: HotSport.rs, 29.Jun.2016

Najbolji odbojkaši Srbije su u 19.50 h po našem vremenu poleteli iz Istanbula za Teheran. . . Muška seniorska reprezentacija Srbije je u 19.50 časova po našem vremenu poletela iz Istanbula, a na aerodrom u Teheranu bi trebalo da sleti oko 23 časa, piše u zvaničnom saopštenju Odbojkaškog saveza...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.