Odbojkaši Srbije bolji od Australije

Izvor: RTS, 04.Jul.2015, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Srbije bolji od Australije

Odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je u gostima selekciju Australije sa 3:1 (25:22, 25:21, 29:31, 25:18) u prvoj utakmici šestog, poslednjeg vikenda Prve divizije Grupe A u Svetskoj ligi.
Izabranici Nikole Grbića su već ranije obezbedili plasman na završni turnir Svetske lige u Brazilu, tako da današnji meč u Južnoj Vantirni, u predgrađu Melburna, praktično nije imao rezultatski značaj. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Najefikasniji u reprezentaciji Srbije bili su Nikola Kovačević i Saša Starović sa po 18 poena, Uroš Kovačević je poentirao 17 puta, dok je Srećko Lisinac meč završio sa devet poena.
U poraženoj ekipi najbolji je bio Tomas Edgar sa 28 poena.
Drugi meč poslednjeg vikenda Svetske lige Srbija i Australija igraju sutra od 8.30.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grbić oduševljen atmosferom: Kao da smo igrali u Srbiji!

Izvor: Blic, 04.Jul.2015

Sjajna atmosfera u Melburnu, koju su priredili srpski navijači na prvoj od dve utakmice poslednjeg kola A grupe Svetske lige protiv Australije, oduševila je sve u našoj reprezentaciji, pa i selektora Nikolu Grbića čiji su izabranici trijumfovali sa 3:1 u setovima..."Mnogo lepa atmosfera, stvarno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.