Izvor: RTS, 17.Jun.2021, 12:12

Odbojkaši Argentine iznenadili "orlove"

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Argentine sa 3:0 (27:25, 25:20, 26:24) u poslednjem 3. kolu četvrtog vikenda u Ligi nacija u Riminiju.
Izabranici Slobodana Kovača smatrani su za favorite u poslednjem duelu kola jer su južnoameričku selekciju nadigrali u čak četiri od poslednjih pet duela, ali su „gaučosi" ovoga puta uspeli da prirede iznenađenje.

Odbojkašima Srbije je ovo četvrti poraz i sa osam pobeda >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zauzimaju peto mesto na tabeli, čime su zadržali šanse za plasman među prve četiri selekcije, što vodi u polufinale takmičenja.
Prvi na tabeli, sa deset pobeda, je Brazil, pobedu manje ima drugoplasirana Poljska, dok Francuska i Slovenija imaju po osam pobeda.
Našoj reprezentaciji veliki je konkurent i selekcija Rusije, koja je trenutno šesta, sa sedam pobeda i četiri poraza.
Naredne nedelje Srbiju čekaju mečevi sa Australijom, Kanadom i Holandijom, selekcijama iz donjeg dela tabele, pa se očekuje da će pobedama u tim mečevima obezbediti plasman među najbolja četiri tima.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gaučosi šokirali Srbiju, polufinale pod upitnikom, povredio se Kovačević

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jun.2021

Argentina slavila u tri seta - 27:25, 25:20, 26:24..Šokantan poraz za odbojkašku selekciju Srbije u 12. kolu Lige nacija, zbog kojeg je ekipi Slobodana Kovača ugrožen plasman u polufinale istog takmičenja. Od Orlova je bila bolja Argentina, koja je u Riminiju slavila u tri seta i tako ozbiljno zakomplikovala...

Nastavak na MozzartSport.com...

LN: Argentina iznenadila Srbiju

Izvor: N1 televizija, 17.Jun.2021

Odbojkaši Srbije doživeli su četvrti poraz u Ligi nacija u 12. kolu. Tim Slobodana Kovača iznenadila je Argentina koja je slavila 3:0 (27:25, 25:20, 26:24) u Riminiju.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.