Odbojka na pesku još atraktivnija

Izvor: B92, 03.Apr.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojka na pesku još atraktivnija



Udruženje profesionalnih beach volley igrača Srbije namerava da unapredi taj sport i osveži ga novim idejama, kako bi postao pristupačniji i za igranje i za praćenje.

Na čelu udruženja igrača odbojke na pesku, koje je nedavno registrovano, je proslavljeni odbojkaški reprezentativac Slobodan Kovač.

"Želja nam je da ovaj sport, koji iz godine u godinu ima sve više poklonika, podignemo na još viši nivo, da mnogim idejma osvežimo, spojimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lepo i korisno i privučemo još veći broj igrača. Želimo da odbojka na pesku bude pristupačnija svima", istakao je Kovač.

Prema njegovim rečima, Udruženje je dobilo podršku velikih imena odbojke u SCG, medju kojima su Ivan Miljković, Goran Vujević, Slobodan Boškan, Milutin Stojković, Marko Zlatić. Oni su potpisali pristupnice Udruženju.

Tu su i brojni igrači iz Prve lige SCG, kao i najbolji igrači odbojke na pesku u Srbiji - Dušan Ilić, Dejan Stanojčić, Dejan Jović, a najavljeno da je da će se uskoro još mnoga igračka, ali i trenerska imena, naći na spisku članova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.