Od nedelje prodaja karata za meč Partizan - Atletik Bilbao

Izvor: Blic, 16.Okt.2015, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od nedelje prodaja karata za meč Partizan - Atletik Bilbao

Prodaja karata za utakmicu trećeg kola grupe L Lige Evrope između Partizana i Atletika iz Bilbaa počeće u nedelju 18. oktobra.

Za južnu i severnu tribinu potrebno je izdvojiti po 1.000 dinara, za bočne delove istoka i zapada 1.800, a za centralne delove tih tribina po 2.500 dinara.

Blagajne će u nedelju raditi od 10 do 19 sati, u ponedeljak, utorak i sredu od 10 do 18, a u četvrtak od 10 do početka utakmice.

Jedna osoba će maksimalno moći da kupi četiri ulaznice, uz obavezan lični dokument na uvid.

Utakmica će se igrati u četvrtak 22. oktobra u 19 časova.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Od nedelje karte za Partizan - Atletik Bilbao

Izvor: Mondo, 16.Okt.2015

Fudbalski klub Partizan u nedelju, 18. oktobra pušta u prodaju pojedinalčne ulaznice za meč 3. kola Lige Evrope protiv Atletik Bilbaa...Foto: FK Partizan..Meč Partizan - Atletik Bilbao biće odigran u četvrtak, 22. oktobra, a početak je u 19 časova...Cene ulaznica su: ..- Jug/sever 1.000 dinara...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.