OTKRIVENO - On je Partizanova TOP zamena za Sadika! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2020, 15:28

OTKRIVENO - On je Partizanova ''TOP'' zamena za Sadika! (video)

''Akcija i reakcija'' u Humskoj.

Na 75. rođendan kluba, Partizan je ostao bez svog najboljeg strelca, Umara Sadika, koga je prodao u špansku Almeriju za, prema nezvaničnim informacijama, devet miliona evra plus procente od naredne prodaje.

Ali, navijači Partizana (valjda) ne bi trebalo da brinu za to ko će naslediti Sadika u špicu napada.

Kako je ovog popodneva preneo ''Telegraf'', >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << to će biti 27-gfodišnji Francuz Žan Kristof Baebek, koji je karijeru počeo u Pari Sen Žermenu, a potom ga je put vodio na pozajmice od Valensijena, preko Sent Etjena, Peskare do Utrehta, sa kojim je u leto 2018. godine i potpisao ugovor posle definitivnog rastanka sa PSŽ-om.

Taj ugovor je ovog leta istekao i u Partizan će, ako sve bude kako se očekuje, stići kao slobodan igrač, bez obeštećenja.

Crno-beli su spremili ugovor na tri godine, prenosi pomenuti portal i danas ili najkasnije sutra očekujemo i ozvaničenje ovog, kao i nekoliko prethodno završenih transfera (Jojić, Obradović, Svetozar Marković).

Podsetimo, još juče, tokom utakice između Metalca i Partizana pojavila se vest da Ivica Iliev sprema ''TOP'' pojačanje ako ode Sadik i kako stoje stvari, u pitanju je Baebek...

-

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sadik preko noći postao milioner!

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2020

Sjajna reklama i za Partizan, zahvaljujući partijama u klubu iz Humske, njegova vrednost se znatno povećala...Kako se i pretpostavljalo, utakmica protiv Metalca u Gornjem Milanovcu bila je poslednja za Umara Sadika u dresu Partizana...On je danas postao član španske Almerije, Partizan će zaraditi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.