OTIŠAO JE I ZVANIČNO: Partizanov bek napustio klub!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2022, 19:34

OTIŠAO JE I ZVANIČNO: Partizanov bek napustio klub!

Pravac Austrija.

RK Partizan napustio je srednji bek Đorđe Pisarić, on će karijeru nastaviti u Gracu.

Potpisao je ugovor na jednu godinu, uz opciju produžetka na još jednu sezonu.

- Austrijska liga nekako odgovara mom stilu igre. Mislim da sam odabrao mesto gde mogu da napredujem. Razgovarao sam i sa nekadašnjim saigračem iz Metaloplastike, Dejanom Babićem, koji je protekle sezone u dresu Linca zavredio i priznanje za najboljeg pivota i posle toga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prelomio da prihvatim ponudu - kaže Pisarić za Žurnal.

Crno-beli su imali promenljivu sezonu, ali su na kraju ispunili očekivanja.

- Gorak ukus ostaje zbog Evrope, za gol smo ispali od kasnijeg finaliste Baja Marea. U plej o-fu smo očekivano završili na drugom mestu. Jedino smo u kupu podbacili. Tako se namestilo, dve turbulentne nedelje, izgubili smo dve utakmice od Radničkog, promenili trenera, javljeno je i da se SEHA liga odlaže do daljnjeg, ali smo se na kraju prestrojili i završili sezonu kako je i najrealnije bilo - dodao je Pisarić.

BONUS VIDEO: Pogledajte umeće Dilete Leote sa loptom

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.