OFK Beograd i treći put zaredom savladao moskovski Dinamo

Izvor: Blic, 06.Feb.2013, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OFK Beograd i treći put zaredom savladao moskovski Dinamo

Fudbaleri OFK Beograda savladali su Dinamo iz Moskve sa 3:2 u prijateljskoj utakmici u Antaliji. Strelci za "romantičare" bili su Trivunović u 35. minutu iz jedanaesterca i u 75. kao i Jovanović u 67. dok su precizni u timu Dinama bili Granat u 65. iz penala i Kuranji u 85. minutu.

U prvih 20 minuta meča se igralo između dva šesnaesterca. Uz par šuteva iz daljine igrača Dinama, ali bez opasnosti po gol golmana Lukača. Rusi su imali blagu inicijativu do sredine prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dela.

Narednih 15. minuta pripadaju OFK Beogradu koji je uspeo da prenese težište igre na polovinu Dinama.

Pretili su Romantičari iz slobodnih udaraca za koje je zadužen Trivunović, ali nije imao sreće da donese vođstvo OFK Beogradu. Ipak to mu je pošlo za rukom 35 minutu.

Najpre su Jovanović i Pavlovski izveli odličan dupli pas, nakon kojeg je centarfor OFK Beograda šutirao, ali je lopta pogodila u ruku jednog igrača Dinama. Sudija je bez dileme pokazao na belu tačku, a sigurni strelac je bio Veseljko Trivunović.

Dinamo je izjednačio u 65. minutu, takođe iz jedanaesterca. Adžić je bio jači u duelu od svog protivnika, ali za glavnog sudiju je to bio start za najstrožu kaznu. Siguran strelac za Dinamo je bio Granat, te je doveo svoju ekipu do izjednačenja.

Samo minut kasnije prekid za OFK Beograd, koji izvodi Nemanja Nikolić, akciju odlično prati Jovanović i uspeva lepim udarcem glavom ponovo da donese radost Romantičarima. 2:1 za OFK Beograd.

Igrao se 74. minut kada je Veseljko Trivunović izveo slobodan udarac sa 30-ak metara. Šutirao je iskusni veznjak OFK Beograda u golmanov ugao. Pravi projektil je završio u rašljama gola Dinama i OFK Beograd je poveo 3:1.

Krenuo je Dinamo na sve ili ništa. Lukač je briljirao, ali je ipak ruska ekipa došla do gola. Kevin Kuranji je primio jednu loptu u kaznenom prostoru OFK Beograda, ostao je sam sa Lukačem i uspeo da smanji rezultat na 3:2, što je bio i krajnji ishod meča, iako su obe ekipe imale do kraja meča po jednu izglednu priliku.

Nikolić kod OFK Beograda, kao i strelac drugog gola za Dinamo Kuranji su šutirali preko gola, te je rezultat ostao nepromenjen.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OFK Beograd slavio protiv moskovskog Dinama, Voša srušila Poloniju!

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Feb.2013

OFK Beograd – Dinamo Moskva 3:2 (1:0). Strelci: 1:0 – Trivunović u 35. iz jedanaesterca, 1:1 – Granat u 65. iz jedanaesterca, 2:1 – Jovanović u 67, 3:1 – Trivunović u 75, 3:2 – Kuranji u 85. minutu.. OFK BEOGRAD: Lukač, Pavlović, Vasiljević, Adžić, Punoševac, Nikolić, Pavlovski,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.