ODREĐEN SASTAV ŠEŠIRA ZA EVROKUP: Velika nepravda učinjena Partizanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 13:02

ODREĐEN SASTAV ŠEŠIRA ZA EVROKUP: Velika nepravda učinjena Partizanu

Nepoznati kriterijumi za raspoređivanje ekipa.

Poznati su sastavi šešira iz kojih će biti žrebane grupe u Evrokupu za narednu sezonu, a žreb će biti obavljen 10. jula. Partizan je jedini predstavnik Srbije u Evrokupu kao i prošle sezone, a učesnici će ponovo biti podeljeni u četiri grupe sa po šest timova u prvoj fazi takmičenja, dok će se dalje plasirati po četiri najbolje plasirane ekipe iz svake grupe.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Evrokup je Partizan stavio u treći šešir, a nije jasno kji su kriterijumi bili prilikom određivanja šešira, pošto nije poznato po čemu su crno-beli slabije kotirani u odnosu na podgoriču Budućnost koja se nalazi u drugom šeširu. Pored Partizana u trećem šeširu se nalaze izraelski Makabi Rišon, Lijetkabelis iz Litvanije i italijanski Trento, što znači da sa ovim timovima Partizan neće moći da igra u grupi.

U prvom šeširu nalaze se Promiteas (Grčka), Unikaha (Španija), Uniks (Rusija), Lokomotiva Kubanj (Rusija), drugi šešir čine Budućnost (ABA), Andora (Španija), Gran Kanarija (Španija), Huventud (Španija), u trećem su Makabi Rišon (Izrael), Lietkabelis (Litvanija), Partizan (ABA), Dolomiti Trento (Italija), četvrti čine Cedevita Olimpija (ABA), Virtus Bolonja (Italija), Venecija (Italija), Breša (Italija). Peti šešir su  Monako (Francuska), Bursaspor (Turska), Bahčešehir (Turska), Ulm (Nemačka), dok su u šestom Nanter (Francuska), Bulonj Metropolitans (Francuska), Burž (Francuska), Antverp (Belgija).

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.