ODBIO DA PRODUŽI UGOVOR: Bivši vezista Partizana potpisao za Al Ahli!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2021, 13:58

ODBIO DA PRODUŽI UGOVOR: Bivši vezista Partizana potpisao za Al Ahli!

Novi izazov u bogatoj karijeri.

Nekadašnji fudbaler beogradskog Partizana otvorio je novo poglavlje u karijeri. Naime, bivši vezista crno-belih je odlučio da napusti Tursku i oproba se u redovima čuvenog Al Ahlija sa kojim je ozvaničio saradnju na dve godine.

Zajedno sa Jevtovićem stigao je i bivši prvotimac Rada, Napretka i Mladosti iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lučana, Patrik Eze Frajdej.

Obojica igrača su bili želja novog trenera Nebojše Jovovića, a kao što je već najavljeno Jevtović će u prvoj sezoni inkasirati 600.000 evra, a u drugoj 800.000 evra.

تعاقد النادي #الأهلي الرياضي مساء اليوم مع لاعب الوسط، الصربي ماركو جيفتوفيتش لمدة موسمين قادما من كونيا سبور التركي وذلك بحضور مدرب الفريق نيبوشا يوفوفيتش وعارف عبدالرحمن المدير العام وعبدالله جاسم المدير الرياضي للنادي. pic.twitter.com/XqsECvDnlo

— النادي الأهلي الرياضي (@ahliqat) July 9, 2021

Ponuda ponuda bila je jača od Konje, koja je htela da produži saradnju sa Jevtovićem i posle tri godine.

Vezista je ponikao u Zemunu, potom je igrao za Srem iz Jakova, bio je član i Dinama iz Moskve, a pre Partizana igrao je za Hajduk iz Kule i Novi Pazar. Dobre partije, tokom tri godine u Partizanu, doprinele su i pozivu u selekciju Srbije za koju je zabeležio jedan nastup.

Finale Kopa Amerika (02.00) donosi spektakl: Brazil protiv Argentine na Marakani u Rio de Žaneiru! Domaćini su lakše došli do završnog meča, ali i Gaučosi s Mesije pokazali su se veoma dobro. Kvota na Brazil je 2,25, na iks 3,00, na Argentinu 3,60, a na GG3+ 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Brazil - Argentina.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Danina Jeftić, glumica i bivša rukometašica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SADIK NA PRAGU PREMIJER LIGE: Bivšeg napadača Partizana ne puštaju bez 10.000.000 evra!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2021

Španci žele da zarade duplo više...Nekadašnji fudbaler Partizana Umar Sadik odigrao je sjajnu sezonu u španskoj Segundi u dresu Almerije. Svi pokazatelji sugerišu da na Nigerijcu španski klub može da zaradi i više nego duplo od 5.000.000 evra koliko je oktobra 2020. platila Partizanu. Kako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.