OBOSTRANA ŽELJA: Partizan vraća proverenog golgetera

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 10:49

OBOSTRANA ŽELJA: Partizan vraća proverenog golgetera

Čeka se ishod pregovora.

Jedan od dvojice napadača koji bi uskoro trebalo da pojačaju Partizan je Rikardo Gomeš.

Vicešampioni sveta Hrvati pod imperativom su pobede danas (18.00) protiv Češke, posle poraza od Engleza u prvoj rundi. Česi su savladali Škotsku, ali nisu bili ubedljivi. Kvota na Hrvatsku je 2,30, na Češku 3,35, a na iks 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hrvatska - Češka.

Pregovori između crno-belih i fudbalera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Zelenortskih Ostrva su u poodmakloj fazi i u Partizanu su zadovoljni u kom pravcu sve ide. Naravno, postoji i treća strana sa kojom se Partizan mora dogovoriti, a u pitanju je Šarža, klub iz Emirata, vlasnik Rikardovogugovora, piše Mozzart sport.

U Humskoj žele da otkupe ugovor Rikarda koji je bio na pozajmicama u Itihad Kalboi, a zatim i u turksom Erzurumu.

Gomeš želi da se vrati u Beograd posle dve sezone jer smatra da je Partizan najbolje mesto za oživljavanje karijere na evropskom tlu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.