Nula u Milanu, Lacio bliži pobedi!

Izvor: Sportske.net, 30.Dec.2017, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nula" u Milanu, Lacio bliži pobedi!

Meč na "Meaci" završen bez golova, u poslednjih pola sata Lacio mnogo bolji rival, čini se da su mogli lako da stignu do pobede protiv Intera koji je potpuno van forme.

Video se pritisak, nesigurnost Intera posle serije loših rezultata, delovali su oprezno protiv Lacija koji se dobro branio, u prvom poluvremenu derbija nije bilo baš mnogo pravih prilika.

Najbolju je imao domaćin kada je na loptu natrčao Perišić, ali je Strakoša sjajno intervenisao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Na drugoj strani Sergej je testirao Handanovića, Bastos zahvatio loptu glavom, a Borha Valero pogodio sopstvenu prečku kada je nespretno intervenisao u finišu. Ikardi odsečen, očigledno Spaletijev tim van prave forme, Kandreva i Perišić neprimetni.

U nastavku bolje je počeo domaćin, Borha Valero je odlično šutirao, ali je Strakoša ponovo sjajan.

A onda pola sada u kojima su gosti iz Rima dominirali. Prvo je sudija Roki pokazao na penal posle intervencije Škrinjara, lopta je Slovaka pogodila prvo u nogu, pa u ruku, posle pregledavanja snimka, uz proteste Rimljana odluka je promenjena.

Ulaskom Felipea Andersona Lacio je postao izuzetno opasan. Brazilac je imao sjajnu šansu, Handanović po ko zna koji put ove sezone spasava Inter. U narednom napadu, lopta se od sudije Rokija odbila do Parola, udarac iskusnog veziste, ponovo Slovenac.

Onda je Felipe Anderson imao šansu utakmice, asistencija Imobilea, gosti mnogo bliži pobedi.

U finišu meča pojačao je Inter, Ikardi i Perišić su pretili, ali ostao je gorak ukus, Inter totalno van forme, zaboravili su kada su pobedili poslednji put i jasno je da će u januaru morati da jure pojačanja, inače ih čeka teška borba za top 4.

SMS je inače odigrao 80, ne baš impresivnih minuta, zamenio ga je Nani.

U popodnevnim mečevima videli smo nekoliko iznenađenja, o tome čitajte ovde, a kolo i 2017. godinu zatvaraju Verona i Juventus od 20:45.

Krotone - Napoli 0:1

Fiorentina - Milan 1:1

Torino - Đenova 0:0

Roma - Sasuolo 1:1

Benevento - Kjevo 1:0

Bolonja - Udineze 1:2

Atalanta - Kaljari 0:2

Sampdorija - SPAL 2:0

Inter - Lacio 0:0

Verona - Juventus 20:45

Na tabeli Napoli ima 48 bodova, Juve 44 i meč manje, Inter 41, Roma 39 i meč manje, Lacio 37 i meč manje, sledi Sampdorija sa 30, takođe utakmicom manje...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.