Novo Partizanovo pojačanje - Lalatović!? (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2020, 15:35

Novo Partizanovo pojačanje - Lalatović!? (video)

S obzirom da je juče stigao Maki Banjak, ova informacija je iznenađujuća.

U ovom trenutku, šef struke Partizana Savo Milošević na štoperskim pozicijama ima na raspolaganju Bojana Ostojića, Uroša Vitasa, Igora Vujačića, novajliju Makija Banjaka, kao i eventualno desnog beka Nemanju Miletića, koga je na aktuelnim pripremama već probao na poziciji štopera.

Na prvi pogled, sasvim dovoljno igrača na toj poziciji, ali ''Telegraf'' danas otkriva >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da je pred potpisom ugovora sa Partizanom još jedan štoper - 21-godišnji Dušan Lalatović.

Isti izvor navodi da će Lalatović sa Partizanom potpisati ugovor na tri plus jednu godinu i da u Humsku stiže kao slobodan igrač pošto je okončao saradnju sa Dujanskom Stredom iz Slovačke.

Radi se o igraču koji je u mlađim kategorijama nastupao u Vojvodini, potom je bio član Budućnosti iz Gložana, niškog i zrenjaninskog Radničkog, Dinama iz Vranja, Slavije iz Sofije.

U Dunajsku Stredu je stigao u januaru i za ovaj klub je odigrao samo dve utakmice.

Navodno, u toku dana ovaj transfer bi trebalo da bude ozvaničen, pa da sačekamo...

-

-
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NOVO POJAČANJE STIŽE U HUMSKU: Dušan Lalatović na korak od Partizana! VIDEO

Izvor: Kurir, 24.Jul.2020

Posle Makija Banjaka, crno-beli odlučili su da dovedu novo pojačanje. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.