Izvor: RTS, 12.Maj.2021, 07:40

Novi poraz Oklahoma Sitija, Pokuševski zapažen

Aleksej Pokuševski postigao je deset poena, a tome je dodao tri skoka i dve asistencije, u porazu Oklahoma Siti Tandera od Sakramento Kingsa rezultatom 122:106.
Mladi srpski igrač je na terenu proveo 32 minuta, šutirajući sa 50 odsto uspešnosti (4-8). Najefikasniji je bio Kenrik Vilijams sa 20 poena.

Na drugoj strani, u ekipi iz Kalifornije, Terens Dejvis je postigao 27 poena.
Ovim je Tander stigao do osmog poraza u nizu. U prethodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 25 utakmica oni su primili 490 poena više od protivnika, što je prosečno skoro 20 poena manje po utakmici. Ovo su najgori brojevi neke NBA ekipe u istoriji u periodu od pomenutih 25 utakmica.
Al Horford, Majk Muskala i Šaj Gildžes-Aleksandar ne igraju, a jedini igrač koji je odigrao više od 150 NBA utakmica jeste Svitoslav Mihajlok. Nijedan aktivan igrač ne igra svoju petu NBA sezonu.
"Znamo šta pokušavamo, znamo šta gradimo. Naravno, nije prijatno izgubiti toliko utakmica, ali na kraju važno je to što naučimo. Niko ne voli da gubi, ali važno je šta iz toga izvlačimo", rekao je Aleksej Pokuševski.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Produžetak i drama: Lejkersi preživeli Nikse

Izvor: B92, 12.Maj.2021

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa su rezultatom 101:99 pobedili Njujork Nikse u noći iza nas...Los Anđeles Lejkersi su bili pribijeni uza zid jer bi ih poraz od Niksa u Medison Skver Gardenu gurnuo u plej-in, ali su se iščupali...Posle velike drame, ljute bitke i produžetka, Lejkersi su pobedili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.