Novak u duelu sa Šardijem ispisao istoriju tenisa!

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2018, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak u duelu sa Šardijem ispisao istoriju tenisa!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković ispisao je novu stranicu istorije tenisa u duelu sa Žeremijem Šardijem.

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo turnira u Šangaju, pošto je danas pobedio Žeremija Šardija iz Francuske.

Đoković je pobedio sa 2:0 u setovima (6:3, 7:5), posle sat i 25 minuta igre >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i tako nastavio impresivan niz u međusobnim duelima sa Šardijem.

Ne samo da je današnji trijumf bio dvanaesti na isto toliko međusobnih mečeva, već je Novak Đoković i ovoga puta savladao Šardija bez izgubljenog seta.

Đoković je tako dobio 28. uzastopni set u duelima sa Žeremijem Šardijem i tako postao prvi igrač u istoriji tenisa koji je jednom suparniku oduzeo 28 uzastopnih setova.

Novakov niz sa Žeremijem Šardijem počeo je pre skoro deceniju, na Australijan openu iz 2009. godine kada je Srbin slavio sa 3:0 (7:5, 6:1, 6:3).

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.