Izvor: RTS, 27.Sep.2022, 08:47

Norveška – Srbija u Oslu, tri nagrade za pobednika

Fudbalske reprezentacije Norveške i Srbije, večeras će od 20.45 sati (RTS 1) u Oslu, u direktnom duelu odlučiti ko će biti pobednik grupe i izboriti plasman u A diviziju Lie nacija.
"Orlovima" je za prvo mesto u grupi četiri B divizije Lige nacija i dodatni put na Evropsko prvenstvo kao i ulazak u društvo najkvalitetnijih evropskih selekcija potrebna pobeda, dok Norvežanima odgovara >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i narešeno, budući da su pobedili u prvoj utakmici u Beogradu (1:0).

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi rekao je na konferenciji za novinare da je jedan od ključnih faktora dobre igre Norvežana napadač Erling Haland i da na obuzdavanje njegove igre treba obratiti posebnu pažnju.
Ekipa je došla bez Sergeja Milinkovića Savića pošto mu je iz Lacija naloženo da se vrati, budući da ne može da nastupi u utakmici sa Norveškom zbog parnih žutih kartona.
Srbija bi se pobedom plasirala u A diviziju Lige nacija. Osim toga, omogućila bi sebi i siguran, rezervni put za plasman na naredno Evropsko prvenstvo 2024. godine.
Trijumf bi doneo i drugi šešir na žrebu za kvalifikacije za kontinentalno takmičenje.
Početak utakmice zakazan je za 20.45 uz direktan prenos na RTS 1.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Norveška – Srbija u Oslu, tri nagrade za pobednika (20.45, RTS 1)

Izvor: RTS, 27.Sep.2022

Fudbalske reprezentacije Norveške i Srbije večeras će od 20.45 (RTS 1) u Oslu, u direktnom duelu odlučiti ko će biti pobednik grupe i izboriti plasman u A diviziju Lige nacija. . "Orlovima" je za prvo mesto u grupi četiri B divizije Lige nacija i ulazak u društvo najkvalitetnijih...

Nastavak na RTS...

Piksi: Važno je kako pobeđujemo, sve čestitke momcima; Igrači: Timska pobeda, jedva čekamo Mundijal

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Sep.2022

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi čestitao je igračima na plasmanu u A Ligu nacija. Naša selekcija je slavila u Norveškoj (2:0) u direktnom duelu za prvom mesto u grupi 4 B Lige nacija..."Mislim da čestitke idu na adresu igrača. Oni su ti koji se žrtvuju, bore se, koji su solidarni. Drago...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.