Nisu samo Grci, nova prijava za organizaciju kvalifikacija za OI!

Izvor: Sportske.net, 16.Sep.2019, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisu samo Grci, nova prijava za organizaciju kvalifikacija za OI!

Grčka je najavila da će upotrebiti sve sile kako bi stigla do organizacije kvalifikacija za OI. Sada nova prijava.

Ko će dobiti organizaciju kvalifikacija za Olimpijske igre?

Ono što je već sada izvesno, jeste da Srbija neće jer se niko nije oglasio o potencijalnoj organizaciji iz KSS-a, kao i zbog činjenice da smo prošli put upravo mi organizovali turnir.

Grci su već odlučili da se kandiduju, a imaće velikog protivnika u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Litvaniji.

Litvanci su takođe spremni da izdvoje 2,3 miliona evra za organizaciju turnira, a krajnji rok prijava za organizaciju je novembar.

U kvalifikacijama za OI učestvovaće Srbija, Grčka, Litvanija, Brazil, Kanada, Češka, Dominikanska Republika, Nemačka, Italija, Novi Zeland, Poljska, Portoriko, Rusija, Tunis, Turska i Venecuela.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.