Ništa od Juventusa, ali Maurisio ipak u Italiji?

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2020, 13:53

Ništa od Juventusa, ali Maurisio ipak u Italiji?

Stiže nova ponuda.

Juventus je juče otpustio Mauricija Sarija i na mesto prvog trenera ekipe postavio Andreu Pirla.

Poketino je bio jedan od trenera sa kojima je Juve navodno pregovarao, ali su se u Torinu na kraju odlučili da pruže šansu "Mocartu".

Tako je Poketino i dalje bez posla, ali bi i to uskoro moglo da se promeni.

Naime, Argentinac bi mogao da sedne na klupu Rome umesto Paula Fonseke.

Rimljani su doživeli veliku promenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klub je od Džejmsa Palote otkupio Dan Fridkin, novi vlasnici žele i novog sportskog direktora, više OVDE.

Novi sportski direktor najverovatnije znači i novi trener, Fonseka nije oduševio, a navodno se i novim vlasnicima dopada ideja da ekipu preuzme bivši trener Totenhema.

Roma je inače pokušavala i da angažuje Argentinca pre nego što se odlučila za Fonseku, pa bi sada dve strane konačno mogle da sarađuju.

Čini se i da bi Poketinu mogao da se dopadne projekat u prestonici Italije, "Vučica" će sa novim vlasnicima pokušati da se uključi u borbu za sam vrh italijanskog fudbala.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.