Roma bira između čoveka kojeg su oterali iz Milana i čoveka kojeg će oterati iz Juventusa?!

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2020, 16:48

Roma bira između čoveka kojeg su oterali iz Milana i čoveka kojeg će oterati iz Juventusa?!

Ko će u Rim?

Rimljani su doživeli veliku promenu, Dan Fridkin je otkupi klub od Džejmsa Palote.

Ima velike ambicije sa "Vučicom", a kako bi u pravom smeru krenuli na sportskom planu, potrebno je postaviti i pravog sportskog direktora.

Kako stoje stvar, dva imena su u igri.

Jedno je bivši direktor Milana Zvonimir Boban, koji je napustio klub nakon nesuglasica sa izvršnim direktorom kluba Ivanom Gazidisom, konkretno oko postavljanja Ralfa Rangnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na mesto novog trenera ekipe.

Nemac na kraju nije ni dobio posao, ali je Boban odavno napustio svoju funkciju u klubu, tako da je slobodan i traži novi angažman.

Drugi kandidat je sportski direktor prvaka Italije Fabio Paratići.

Juventus je otpustio Mauricija Sarija, nakon ispadanja u osmini finala Lige šampiona od Liona, a sva je prilika da će i Paratići ostati bez posla.

Kako prenose italijanski mediji, Paratići je zainteresovan za projekat u Romi, ali je još uvek vezan za "Bjankonere".

Njegovo ime dovodilo se i u vezu sa Mančester junajtedom, koji navodno takođe traži sportskog direktora.

Roma ima velike ambicije, videćemo koji će biti prvi korak novih vlasnika.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ništa od Juventusa, ali Maurisio ipak u Italiji?

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2020, 13:53

Stiže nova ponuda...Juventus je juče otpustio Mauricija Sarija i na mesto prvog trenera ekipe postavio Andreu Pirla...Poketino je bio jedan od trenera sa kojima je Juve navodno pregovarao, ali su se u Torinu na kraju odlučili da pruže šansu "Mocartu"...Tako je Poketino i dalje bez posla, ali bi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.