Nišlije neće odlaganje meča sa Jagodinom

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Apr.2013, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlije neće odlaganje meča sa Jagodinom

Kako prenosi zvanični sajt Jagodine Radnički iz Niša ne želi odlaganje meča 24. kola.
(FOTO: FK Jagodina)
Pred Jagodincima je najvažnija utakmica ove sezone – revanš susret polufinala Kupa Srbije protiv Javora iz Ivanjice.
S obirom da će Jagodina za sedam dana odigrati tri utakmice, upućen je zahtev Zajednici Super Lige i narednom protivniku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u prvenstvu (Radničkom iz Niša) da se susret 24. kola pomeri za jedan dan – umesto u subotu 20. aprila, da bude odigran u nedelju.
Iz Zajednice Super Lige stiglo je zvanično obaveštenje da FK Nišlije ne prihvataju odlaganje:
Interesantna i rekao bih čudna odluka rukovodstva „Radničkog“ sa kojim imamo veoma dobre odnose. Sećate se da su kao domaćini u prvom kolu igrali na našem stadionu. Čak smo im dozvolili da utakmicu odigraju bez bilo kakve nadoknade. Očekivali smo da će uslišiti naš zahtev jer klubovi Super lige u ovakvim situacijama su do sada izlazili jedni drugima u susret. Izgleda, ipak, da neko mora da iskoči iz koloseka i napravi presedan -  kaže  Slavko Gajin, generalni sekretar Jagodine.
Utakmica 24. kola JSL Srbije  između Jagodine i Radničkog iz Niša igraće se u subotu sa početkom u 16 časova.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnički odbio zahtev Jagodine

Izvor: B92, 15.Apr.2013

Zajednica Jelen Superlige obavestila je Jagodinu da Radnički ne prihvata odlaganje meča za jedan dan, rekao je generalni sekretar Jagodine Slavko Gajin...Jagodina treba u sedam dana da odigra tri utakmice, kada je čeka i važna utakmica protiv Javora u Kupu, pa je uputila zahtev Zajednici Superlige...

Nastavak na B92...

Nišlije demantuju Jagodince

Izvor: B92, 15.Apr.2013

Uprava FK Radnički iz Niša demantovala je izjavu generalnog sekretara FK Jagodina da "Radnički nije hteo da izađe u susret i odloži meč sa Jagodinom"...Jagodina je tražila pomeranje utakmice sa subote na nedelju, jer po rasporedu ima tri meča u sedam dana, o čega je jedan revanš polufinala...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.