Nišlije demantuju Jagodince

Izvor: B92, 15.Apr.2013, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlije demantuju Jagodince

Uprava FK Radnički iz Niša demantovala je izjavu generalnog sekretara FK Jagodina da "Radnički nije hteo da izađe u susret i odloži meč sa Jagodinom".

Jagodina je tražila pomeranje utakmice sa subote na nedelju, jer po rasporedu ima tri meča u sedam dana, o čega je jedan revanš polufinala Kupa u sredu

Slavo Gajin je rekao da ga je Zajednica Superligaša obavestila da Radnički nije prihvatio odlaganje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utakmice 24. kola JSL, predviđene za subotu.

Rukovodstvo niškog kluba kaže da je iznenađeno ovom izjavom jer su do sada odnosi ova dva superligaša bili odlični.

Kako kažu u niškom klubu, dopis FK Jagodina sa molbom za odlaganje utakmice je stigao u petak, 12. aprila i "dogovor je bio da se predsednik FK Jagodina Goran Milanović čuje sa rukovodstvom Radničkog zbog određivanja termina odigravanja utakmice. To se, međutim, nije dogodilo, a Uprava Fudbalskog kluba Radnički je bila spremna za kompromis".

Radnički demantuje i navode Slavka Gajina da je "Jagodina dozvolila Radničkom da utakmicu odigra bez bilo kakve nadoknade“.

"Isplaćena je nadoknada za korišćenje terena na kom je 24. avgusta Radnički iz Niša dočekao Radnički iz Kragujevca u 3. kolu Jelen Superlige", navodi se u saopštenju Radničkog.

Utakmica 24. kola Superlige između Jagodine i Radničkog iz Niša igraće se u subotu od 16 časova, a revanš susret polufinala Kupa Srbije sa Javorom iz Ivanjice u sredu od 20 časova.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Radnički Niš: Jagodinci, nije baš tako kao što kažete

Izvor: Sportal.rs, 15.Apr.2013

Vođstvo Fudbalskog kluba Radnički Niš reagovalo je na, kako kažu, netačne tvrdnje iz tabora FK Jagodina da nisu bili raspoloženi da izađu u suret „ćranima“ i saglase se sa pomeranjem meča ovih ekipa u okviru 24.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.