Nikolić: Svaka čast igračima; Savić: Istorijska pobeda

Izvor: B92, 11.Feb.2021, 21:11

Nikolić: Svaka čast igračima; Savić: Istorijska pobeda

Trener Vojvodine Miroslav Muta Nikolić zadovoljan je posle plasmana u polufinale Kupa Radivoja Koraća.

Superligaš je iznenadio FMP i slavio sa 73:67.

Nikolić je posle meča čestitao svojim igračima.

"Čestitam svojim momcima, koji su zahvaljujući želji i talentu, pokazali koliko znaju večeras. Pokazali smo da sa ovakvim sastavom možemo da iznenadimo i mislim da imamo sličan kvalitet kao i FMP, ali su oni bili u prednosti jer su odigrali mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << više kvalitetnih utakmica tokom sezone, pre svega u ABA ligi. Tim koji vodim sigurno ima potencijal za ABA 2 ligu, a možda čak za za najbolje regionalno takmičenje. Tek godinu dana radimo zajedno, sve pohvale mom stručnom štabu, igračima na strpljenju, jer sam i ja težak trener i čovek, ali sam uspeo da ih ubedim da su oni zaista kvalitetni i da mogu da pobede FMP. Pohvale i za upravu kluba što je našla snage i načina da obezbedi finansije za ovu sezonu. Pitanje je koliko ćemo, posle ove utakmice imati energije u subotu protiv Mege. Beslać, Bjelica i ostali igrači su imali veliku minutažu i pitanje je kakvi ćemo na teren izaći u polufinalu. Mega je izuetno mlad i perspektivan tim i ako im budemo parirali u trčanju, uz podršku onih koji su danas imali manju minutažu, sve je moguće", rekao je Nikolić.

Zadovoljan je bio i Stefan Savić.

"Ovo je velika, istorijska pobeda za naš klub. Čestitam celom stručnom štabu, saigračima i upravi. Nadali smo se, verovali u ovo, pripremali se od početka sezone, danas kao da se sve poklopilo da pobedimo ekipu FMP. Svi igrači su dali sve od sebe, bez obzira na minutažu. Imamo vremena da se pripremimo za polufinale sa Megom, nadamo se da ćemo uspeti da se oporavimo do subote", jasan je Savić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.