Izvor: MozzartSport.com, 11.Feb.2021, 21:01

Muta u svom stilu: Vojvodina može i u ABA ligu

"Hvala svima, a pogotovo igračima što su me istrpeli jer sam težak čovek"

Prazan novosadski Spens ispratio je senzacionalnu pobedu svoje Vojvodine nad FMP u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća, što je najveći učinak jednog tima iz KLS posle šest godina.

Dok je Bojan Đerić bio ljut i razočaran, stari trenerski vuk Miroslav Nikolić bio je jako ponosan na svoje igrače zbog trijumfa i poručio jasno i glasno - Vojvodina može >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da igra i ABA ligu!

"Čestitao bih momcima na želji da pobede i pokažu talenat. Meni je bilo važno da mi dobro odigramo, jer sa ovom selekcijom možemo da iznenadimo jače protivnike. Ovo je otprilike sličan kvalitet igrača kao FMP, ali oni su u prednosti od nas jer su odigrali mnogo više kvalitetnijih utakmica u ABA ligi. Evo, pala je i jedna ekipa iz ABA lige, mi se još borimo da kroz KLS uđemo u ABA 2 ligu. Vojvodina je pokazala da može da igra kvalitetnu košarku, čak i da se takmiči u ABA ligi", rekao je jasno Nikolić na konferenciji za novinare.

Imao je popularni Muta reči zahvalnosti prema stručnom štabu, igračima, upravi...

"Mi tek godinu dana radimo zajedno, zato hoću da pohvalim svoj stručni štab na perfektnom radu, ali i igrače što su me istrpeli jer sam težak čovek. Morao sam da ih ubedim (igrače) da mogu da pobede i jače od sebe. Pohvale idu i na račun uprave, pre svega predsednika kluba Bogdana Kuzmanovića koji maksimalno ulaže trud i finansije kako bi klub uspeo".

Vojvodinu u subotu očekuje Mega koja je u Novi Sad došla sa ciljem da osvoji Žućkovu levicu. Umesto nekih prognoza Muta Nikolić najavljuje veću minutažu u subotu za igrače koji su večeras igrali manje.

"Imamo dosta povređenih igrača, pre svih Beslaća i Savića, a pitanje je da li možemo da odigramo dve ovako kvalitetne utakmice u dva dana. Nas posle ovoga čeka i KLS. Oni koji su večeras igrali manje dobiće više šanse da se pokažu u subotu".

Polufinale između Mege i Vojvodine igra se u subotu od 18.30.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Nikolić: Svaka čast igračima; Savić: Istorijska pobeda

Izvor: B92, 11.Feb.2021

Trener Vojvodine Miroslav Muta Nikolić zadovoljan je posle plasmana u polufinale Kupa Radivoja Koraća...Superligaš je iznenadio FMP i slavio sa 73:67...Nikolić je posle meča čestitao svojim igračima..."Čestitam svojim momcima, koji su zahvaljujući želji i talentu, pokazali koliko znaju večeras....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.