Nije dobro: De Brujne opet na pauzi

Izvor: Mondo, 02.Nov.2018, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije dobro: De Brujne opet na pauzi

Belgijanac tek što se vratio posle povrede kolena, zaradio je novu, zbog koje će najmanje van terena biti četiri nedelje

Foto: Guliver/Getty images/Michael Regan

Kevin De Brujne nedavno se vratio posle dvomesečne pauze zbog povrede kolena, ali je u Liga kupu ponovo zadobio nezgodan udarac i opet će morati van terena.

Fudbaler Mančester sitija zamenjen je u 85. minutu meča protiv Fulama nakon što je na njega pao Timoti Fosu Mensa i zadao mu udarac >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u koleno.

Na sreću, prvi lekarski pregledi pokazali su da povreda nije ozbiljna kao prošli put, ali će Belgijanac ipak morati na pauzu.

On će van terena biti između četiri i šest nedelja.

De Brujne će sigurno propustiti šest narednih mečeva Sitija, kao i derbi sa Mančester junajtedom sledeće nedelje. On neće nastupati ni na duelima sa Sautemptonom, Vest Hemom, Bornmutom i Votfordom u Premijer ligi, ali i na utakmicama Lige šampiona protiv Šahtjora i Liona.

De Brujne je odigrao ove sezone samo pet utakmica, dok je u prošloj bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje titule Mančester sitija u Premijer ligi.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.